Τα μπιλιάρδα ELITE κατασκευάζονται από ειδικό ορθογώνιο τραπέζι, διαφορετικών διαστάσεων και προδιαγραφών, και αποτελούνται από άδικα επιλεγμένη πλάκα σχιστόλιθου, λαξεμένη από τις φλέβες των καλυτέρων ευρωπαϊκών σχιστόλιθων και ελληνικών μαρμάρων.

Τα ελαστικά πλαίσια των μπιλιάρδων ELITE (σπόντες από υψηλής ποιότητας καουτσούκ) έχουν δοκιμαστεί να αντέχουν και, χάρη στην ελαστικότητα τους, εγγυώνται την ιδανική εκτέλεση ( performance ) του παιχνιδιού και την μακροζωία του μπιλιάρδου.
Τα μπιλιάρδα ELITE αποτελούνται από ξύλο ή MDF εξαιρετικής Ποιότητας και αντοχής και είναι εφοδιασμένα με αρκετές στρώσεις Βερνικιού ή ειδικές λάκες ( βερνίκια -λούστρο).

Σε συνδυασμό με το πολυτελές φινίρισμα τους, συναρμολογούνται και τελειοποιούνται νια να φτιάξουν το τελικό σχέδιο του μπιλιάρδου, μέσα από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που διεξάγονται σε κάθε στάδιο παραγωγής.

Τοποθετημένα σ' ένα ξύλινο ή μεταλλικό πλαίσιο, τα BILLIARDS ELITE ζυγιάζονται και φινίρονται σε χιλιάδες αποχρώσεις, της εκάστοτε επιλογής. Η επιφάνεια του τραπεζιού καλύπτεται με πλήρως εφαρμοστό τσόχινο ύφασμα λείο και απαλό. Τα υφάσματα είναι ευρωπαϊκής προέλευσης και ειδικής κατασκευής (στο Βέλγιο).
Τα BILLIARDS ELITE είναι κατάλληλα για κάθε είδους χρήση, επαγγελματική ή οικιακή, καθώς με μία μονό κίνηση μετατρέπονται στ ένα λειτουργικό, πρωταρχικά διακοσμητικό τραπέζι τραπεζαρίας, που χωρίς το καπάκι - σκέπασμα του προσφέρει ένα τέλειο παιχνίδι που διαδραματίζεται σε μια ευχαρίστα απαλή, λεία επιφάνεια.To carambole μοντέλο είναι εφοδιασμένο με ένα θερμοστατικά ελεγχόμενο σύστημα λειτουργίας που διασφαλίζει το ιδανικό κύλισμα ρολάρισμα της μπάλας.

Τα ποικίλα συστήματα φωτισμού θα προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες και θα εναρμονιστούν με την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας.

Οταν το μπιλιάρδο τελειοποιηθεί, πρέπει να περάσει από ένα σκληρό τεστ πριν πάρει τον τίτλο Elite Label of quality . To πιστοποιητικό γνησιότητας που δίνουμε, αποδεικνύει ότι το μοναδικό αυτό προϊόν θα κρατηθεί ασφαλές ότι και αν συμβεί.

ΜΠΙΛΙΑΡΔΩΝ ELITE

ΜΠΙΛΙΑΡΔΩΝ ELITE

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ : οξιά MDF καρυδιά κ.τ.λ.

ΔΑΠΕΔΟ : μάρμαρο γραφίτης

ΠΟΔΙΑ. σιδερένια η ξύλινα κουτιά η στρογγυλά μασίφ

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ : κοιλοδοκός 8χ8

ΚΟΥΠΑΣΤΗ : MDF μασίφ οξιά η αλουμίνιο

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ : στα πόδια η στο δάπεδο από κάτω

ΒΑΦΗ : λούστρο η λάκα ΤΣΟΧΑ : εισαγωγής

ΕΠΕΝΔΥΣΗ : καπλαμά η φορμάικα.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ : αμερικάνικο σε γαλλικό τραπεζαρία Πινγκ πονγκ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ : προαιρετική

ΒΑΡΟΣ: 250κιλ εως 1000κιλ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ : ελληνικής κατασκευής Σέρβις και ανταλλακτικά και εγγύηση

ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ :πλακαζ,MDF

ΔΑΠΕΔΟ : μαρμαρο ενα κομμάτι

ΠΟΔΙΑ : σιδερένια

ΚΟΥΠΑΣΤΗ : MDF αλουμίνιο

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ : κάτω μέρος πόδια

ΕΠΕΝΔΥΣΗ : φορμάικα βαφή λάκα

ΒΑΡΟΣ : 350 κιλά ΚΕΡΜΑ : κατά παραγγελία

ΙΔΑΝΙΚΟ : ξενοδοχείο Τουριστικά, μαγαζιά συνεκμετάλλευση

 

Δείτε μερικά σχέδια από μπιλιάρδα μας :

Σχέδιο 1

Σχέδιο 1

Σχέδιο 2

Σχέδιο 2

Σχέδιο 3

Σχέδιο 3

Σχέδιο 4

Σχέδιο 4

Σχέδιο 5

Σχέδιο 5

Σχέδιο 6

Σχέδιο 6