Τα BILLIARDS ELITE ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές ποιοτικές και αισθητικές απαιτήσεις των ενδιαφερομένων. Ολο και περισσότεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες σε εντευκτήρια και λέσχες, καθώς και έμπειροι μπιλιαρδόροι εμπιστεύονται την ποιότητα ELITE και αναγνωρίζουν την υπεροχή των BILLIARDS ELITE , τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ELITE:

Η τεχνογνωσία των BILLIARDS ELITE και το know - how στην κατασκευή, προήλθε από την αγάπη και το μεράκι για το ειδικό, επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, μπιλιάρδο.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η παραγωγή σε λίγα εξαιρετικά ποιοτικά τεμάχια, σε μικρές παραγωγές, είναι μια συνειδητή επιλογή που ικανοποιεί συγκεκριμένες απαιτήσεις, ατόμων και επαγγελματιών με έντονα προσωπικό γούστο και διαφορετικό χαρακτήρα.

Η ELITE ΤΟΥ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

Ενώ πολλοί κατασκευαστές συνδυάζουν τη μοντέρνα τεχνολογία με την επίμονη έρευνα προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα, η BILLIARDS ELITE - η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρία κατασκευής μπιλιάρδων, παρασκευάζει μοναδικά μπιλιάρδα - και σε πολυτελείς τραπεζαρίες - χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνογνωσία, παραδοσιακές μεθόδους και άριστα υλικά κατασκευής. Τα μπιλιάρδα Elite εντυπωσιάζουν με την κομψότητα, τις επιδόσεις και την αισθητική τους, ξεκουράζουν τον μπιλιαρδορο και ανταμοίβουν τον επαγγελματία. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αυξηθεί η παραγωγή (το κέρδος) των επαγγελματιών, η επίδοση των παικτών και η διασκέδαση στο σπίτι, με την οικογένεια ή τους φίλους.